mandag 2. januar 2012

Selvskryt

Da var vi kommet til ett nytt år. Et år som har mye spennende i vente. Mest fokus den første delen vil være planleggingen mot bryllupet vårt. Nå har vi komt godt i gang allerede. Vi har kirke, lokasjon, fotograf, innbydelsesdesign, forlovere og toastmaster i boks, og nå nettopp er ringene bestillt. Det koster å være kar.For tre år siden tok jeg et grep om egen helse. Jeg fant min indre ro i det å ferdes på fjellet. I ettertid ser jeg at det nærmest ble en besettelse, men det var gøy når det stod på. Jeg har ofte tenkt at jeg burde ha ført en treningslogg der jeg skrev ned alle fjellbesøkene mine. Det ble desverre ikke gjort, men i år har jeg altså gjort det. Selv om det bare er en promille av de turene jeg hadde i 2009, er jeg sånn passe fornøyd. Loggen startet i mnd.skiftet mars/april.

Gullsteinen: 33
Løvstakken: 22
Lifjell: 6
Damsgård: 3
Fløyen: 2
Ulriken, Lyderhorn, Dalsnuten, Sandviksfjellet, Rundemanen, Sålefjell, Vedafjell, Bynuten: 1Den sunneste gymnastikk er å reise seg fra bordet i rett tid.

1 kommentar:

  1. Wow, dere har jo det meste i boks! Gratla med ringer - men må vente te dagen før dåkke tar di på!...

    Det var jo en sprek statistikk! Håper du får deg mange fine turer i år også - og får med deg familien på nåken av dei;-) Me satse på litt flere turer enn i fjor - da ble d ikkje så alt for sprekt...

    Ha ein rektigt så fine kveld!

    SvarSlett