torsdag 29. juli 2010

Se! Han blogger...

Undertegnede har fått kribblinger i bloggefingrene sine etter et lengre opphold fra blogging, grunnet nedleggelsen av (den O store) Daimgjengen.com. Her skal det blogges om store begivenheter, hva nå enn det er, og ikke fullt så store begivenheter fra mitt fantastiske liv.

Nå er en kort sommerferie unnagjort og jeg har vendt tilbake til den vandte tralten. Sommeren ble tilbrakt med venner og familie. Den største begivenheten ble Knut sitt utdrikningslag, som jeg tror stod til ståkarakter.
Jeg har nå snart vært tilbake i jobb i en uke. Det har vært en sløv uke, men jeg begynner å få ristet av meg sommerferiemodusen. Fremover står det mye på tapetet. Hvis jeg utelukker jobbrelatert arbeid, som innrykk av nye barn, foreldresamtaler, masse planer og planlegging samt gjennomføring av disse, så står Astrid og jeg ovenfor en utflytting og innflytting. Vi har fått oss et hus i Fyllingsdalen som vil passe vårt nye familieliv bedre enn leiligheten i Daniel Hansensgate. For mitt vedkommnende er det med en smule tristhet jeg forlater mitt hjem over fem år, og setter kursen ut av bykjernen, men jeg vet jo at dette er den beste løsningen. I tillegg ligger huset ikke mindre enn 1 km fra jobben min. Skal bli deilig å kunne spasere/sykle til jobb. Nå nærmer det seg høst, men jeg tror ikke høsten kommer til å bli en motbakke når en har så mye nytt og spennende i vente.

At høsten kommer er noe vi alle kan stole på
Den er ikke som våren som kommer og går

2 kommentarer: