lørdag 13. november 2010

Helg

Da var endelig helgen her igjen. Den kommer like brått på hver gang og forsvinner minst like fort. Helgehandelen er unnagjort denne helgen også. Denne gangen ble det nydelige shoppingsenteret på Vestkanten saumfart. Vi fikk unnagjort LITT av julehandelen og vi fikk unnet oss litt kaffe og kake på Opus cafè. I går var det planleggingsdag. En planleggingsdag i året er satt av som en fagdag og i går var det tid for den. Her skal vi få faglig påfyll sammen med alle ansatte i organisasjonen. Dette skjedde på Fana kulturhus. Første del handlet om magiske samlingstunder. Et kjempe bra foredrag. Andre del hadde vi forelesning/standup om omstilling. Foredragsholder: Anders Martinius Tangen. Fantastisk bra!


Sandnes Ulf klarte å berge plassen i Adeccoen. Som ivrig Sandnes Ulf tilhenger er jeg fornøyd med dette, selv om jeg skulle ønsket at det var på banen de hadde klart å avgjøre sin egen sjebne. Follo gikk dunken pga dårlig økonomi og fikk dermed ikke lisens til å drive videre i Adeccoligaen av NFF. Selv om sesongen er over så må en ivrig suporter fortsette å kjempe. For øyeblikket har Dagbladet gående en konkuranse som heter Klubben i mitt hjerte og her må det stemmes hver dag.Ellers må jeg få si at jeg er imponert over min kjære som både strikker/hekler flittig og som har laget julegodteri. Nå venter vi i spenning på julen. Pynten er handlet inn, jeg har sett meg ut et tre i skogen og magen er sprekkeklar. Dette blir forhåpentligvis en uforglemmelig jul.

God helg (til den ene leseren jeg har)!

Lykkelig er bare den som innser at ingenting er perfekt

3 kommentarer:

  1. God helg t deg og :) eg har jobbehelg så har gått i soving og jobb t nå, men greit det når mannen kose seg i Milano ;)

    SvarSlett
  2. oi! Har eg to lesåra? Fekk min fysste "god helg" muntlig :p

    SvarSlett