lørdag 4. desember 2010

Dagen i dag

Våknet refreshed og uthvilt i dag. Det er deilig med helg. En liten tur med bikkja før jeg fant frem skøytene og tok turen ned til Lynghaugtjernet. Brukte sikkert nærmere ti minutter på å spenne skøytene. Det er viktig at skøyten sitter godt og stramt på foten før en legger i vei. Dette gir mye bedre stabilitet. Uansett, jeg var den uregjerlige mesteren av Lynghaugtjernet i dag. Kanskje fordi jeg var den eneste som hadde funnet veien dit i morgentimene. Jeg hadde nok vært mesteren selv om. Jeg liker å skryte litt av mine skøyteferdigheter. Jeg føler at jeg er rimelig dugelig i det meste av sport. Jeg er langt i fra den dårligste, men aldri den beste. Jeg er sånn midt på treet når det gjelder de fleste sporter. Men på skøyter pleier jeg å være ganske så god, sammenlignet med de jeg pleier å være på isen med. Har vokst opp ved siden av Gisketjernet hvor jeg har gått på skøyter hver vinter fra jeg var tre til jeg var tretten. Å gå på skøyter er litt som å sykle. Selv om det er lenge siden sist, så skal det ikke så mange minuttene til på isen før det sitter igjen. Nok selvdigging fra min side. Etter 10-15 minutter på isen fant jeg ut at det egentlig var litt kjedelig å være den eneste på isen, så jeg pakket sammen og dro hjem.

Fikk meg et lite parti med ved i går. Var deilig å ha fyr i peisen igjen. Litt frokost ble fortært før madammen og jeg tok turen ned til Oasen (det lokale kjøpesenteret). Her hørte vi Fyllingsdalkoret synge noen av sangene som de skal fremføre på årets julekonsert. Nå har det seg slik at jeg har tatt meg en pause fra koret. Siden jeg ikke skal delta på konserten (pga termin) og fordi vi har hatt en del jordmor-timer når det har vært øving, fant jeg ut at jeg ville ta en pause. Litt juleshopping ble det også på Oasen. Og et kafebesøk. I tillegg kjøpte jeg en ny trekksele til Luckygutten. Har sikklet litt etter en nonstopsele en stund og nå kjøpte jeg den. Skal ut å prøve den senere i kveld. Håper det faller mye snø i løpet av natten, for da blir det litt trekk på ski i morgen.


A wise man said: One should try everything once, except incest and folk-dancing.

1 kommentar:

  1. Nå nærmer det seg med stormskritt, ikke lenge igjen nå:) Vi venter i spenning og gleder oss til å få godnyheten når den kommer:)

    SvarSlett